top of page
Obrázek autoraMilan Bláha

Beseda v Klimkovicích, 7.5.2016

Pan Oldřich Burger, jednatel společnosti LTV PLUS, a současně můj klient, mne pozval k rozhovoru pro pořad Alternativní pohledy. Stihli jsme natočit šest patnáctiminutových vstupů o detoxikaci, mikrobiologii a parazitech. LTV PLUS je oblastní televize působící v ostravském kraji.


Rozhovor týdne s panem Oldřichem Burgerem: http://www.ltv-plus.cz/rozhovor-tydne/



Natáčení proběhlo dopoledne 7.5. 2016, ve slavnostní den zahájení lázeňské sezóny v lázních Klimkovice. Areálem lázní a místním lesoparkem nás provedl pan Burger a starosta Klimkovic pan ing. Zdeněk Hušťák. Měli jsme štěstí na nádherné, téměř letní sluneční počasí. V okolí Klimkovic je krásná rovinatá nebo mírně zvlněná krajina, za slunečného počasí dohlédnete na Lysou horu a na předměstí Ostravy.


Odpoledne jsem pak besedovala asi s padesáti obyvateli Klimkovic a okolí. Beseda se konala v místním zámku a protáhla se přes dvě hodiny. Někteří posluchači již měli přečtené oba Deníky poradce a téma pro ně nebylo nové, jiní už dokonce podstupovali detoxikaci u našich kolegyň. Pro další však bylo téma naprostá novinka a překvapení.


Přednášky na videích jsou dostupné níže na odkazech a je potřeba vždy najít správný časový úsek s přednáškou Hany Bláhové - časem se pokusíme to "vysekat" :o)







149 zobrazení
Hledání podle štítků
bottom of page